مواد غذایی مفید برای فشارخون

  لوبیا سبز تازه، هندوانه، پوست و ساقه زرشک، کنجد، شلیل، گریپ فروت، گل مامیران کبیر، گلابی، سیر، پیاز، کرفس، روغن ماهی، روغن زیتون، سبزی و میوه جات، فشار خون را پایین می آورند. اسانس گل آفتابگردان برای پایین آوردن فشار خون و التیام زخم ها مؤثر است. برای پائین آوردن فشارخون 30 گرم برگ های خشک آفتابگردان را دم کنید و سه فنجان در روز بنوشید. خوردن برنج بدون نمک همراه با میوه های مختلف برای درمان فشارخون بسیار مفید است. چینی ها قرن هاست که برای پایین آوردن فشار خون از سیر استفاده می کنند. پتاسیم، ویتامین ث ، همچنین دم کرده ی برگ زیتون، دم کرده برگ جعفری و شنبلیله فشار خون را کاهش می دهد.

پرهیزات غذایی بیماران فشار خون

نمک طعام، ادویه های نمک دار، انواع سس های آماده حاوی نمک، سس و رب، گوجه فرنگی، سس سویا، خیار شور، خردل، زیتون پرورده، گوشت های نمک سود، سوسیس و کالباس، عصاره آماده گوشت، ماهی دودی، ساردین، چیپس ذرت یا سیب زمینی، ذرت بوداده، پنیر( به جز پنیرهای کم نمک) ، انواع کنسرو، فندق، قهوه، اسانس نعناع و مشروبات الکلی فشار خون را بالا می برند. بطور کلی ادویه جات تند و گرمی جات فشار خون را بالا می برند مگر اینکه به میزان کم یا با مصلح خورده شوند.




تاريخ : پنج شنبه 2 آبان 1392 | 9:17 | نویسنده : فاطمه |
.: Weblog Themes By VatanSkin :.